Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Fèlix Balañà ha estat el pregoner del 26è Sopar dels Barbuts

En el pregó recordava que el Raimon Cuyàs va fer una convocatòria de reunió per organitzar un sopar de barbuts a Vilafranca i a la primera reunió s’hi van presentar 3 persones.

El mes de gener acostuma a ser el més fred de l’any, i com marca la tradició els dies més freds es situen entre el 13, que s’escau en la festivitat de Sant Hilari i el 22, festivitat de Sant Vicenç, quedant per entremig dels barbuts Sant Pau ermità i Sant Antoni Abad.
En aquestes dates i des de fa 26 anys de forma consecutiva la PABA, l’Associació de Barbuts de l’Alt Penedès, organitza el Sopar dels Barbuts. Un sopar que té la prèvia del pregó que enguany ha estat protagonitzat per l’espardenyer Fèlix Balañà, que va ser un dels impulsors del sopar. De fet en el pregó recordava que el Raimon Cuyàs va fer una convocatòria de reunió per organitzar un sopar de barbuts a Vilafranca i a la primera reunió s’hi van presentar 3 persones.
A més en el pregó Fèlix Balañà també va fer referència a una notícia d’actualitat, la constitució de l’entitat Som Barbàrie, de dones que es deixen créixer la barba que els surt. Balañà ho va assenyalar de forma positiva perquè el pel no té sexe. L’espardenyer havia iniciat el pregó penjant d’una cadira al seu costat unes espardenyes de betes grogues reivindicant la llibertat dels presos polítics.
El pregó es va fer a les 7 del vespre a l’Escorxador i després venia una ruta de bars amb xaranga i sopar al Casino.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: