Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CEP treballa amb l’objectiu d’assolir un nou local que els permeti acollir més activitats

L’actual local se’ls ha quedat petit per donar cobertura a les demandes del miler de socis que té l’entitat; i volen amb el nou espai poder oferir més activitats.

Ja fa un parell d’anys que el Centre Excursionista del Penedès te sobre la taula aquesta iniciativa en que estant treballant per mirar de donar resposta a les diferents necessitats que tenen les seccions de l’entitat. De fet, ja hi ha un projecte redactat que es va presentar als socis en la darrera assemblea i que va avançant poc a poc.
El president del CEP, Jordi Solis, explicava que la voluntat és poder instal·lar-se en un espai més ampli i que permeti oferir serveis com un gimnàs o un rocòdrom que són demandes de molts dels associats.
De fet, el local actual disposa de dues plantes i uns 120 metres quadrats que els permet fer tasques de secretaria i alguna petita activitat; però per una entitat que te un miler de socis resulta petit.
Un dels membres del grup de treball que s’ha format per tirar endavant el projecte, Pep Terrades, explicava que la voluntat és també revitalitzar el CEP, ja que ara per ara el local els limita una mica.
Des del Centre Excursionista es treballa amb COOP57 per tal de fer front a les necessitats econòmiques d’aquest projecte de compra i adequació d’un nou local.
Ara per ara estant recollint els fons propis necessaris per afrontar la compra del nou local i les obres de condicionament; i al mateix temps els avals de socis o entitats que vulguin col·laborar per ajudar a fer front a les garanties que demana COOP57. Un procés lent, per que esperen en uns mesos es pugui anar completant per fer realitat la il·lusió de poder disposar d’un nou local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: