Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista han recollit 12.500€ per Ampert

Més de 2.000 persones van participar a finals de maig en la tercera edició d’aquesta caminada solidària que enguany destinava la seva recaptació a l’Associació Ampert.

Aquest dimarts a la tarda, la presidenta de la Fundació Vallformosa, Queta Domènech i el president del Centre Excursionista Penedès, Jordi Solis han entregat al president de l’associació Ampert, Joan Ríos, els 12.500 euros recaptats a la 3a Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que es va celebrar el 20 de maig.
Aquests 12.500 euros son el resultat de la tercera Caminada Solidària contra el Càncer — Gotims d’Esperança que va ser tot un èxit i que va organitzar la Fundació Vallformosa i el Centre Excursionista del Penedès. Queta Domènech comentava que l’Associació Ampert està celebrant el seu desè aniversari, i que van pensar que era un bon moment per fer aquesta col·laboració.
Dues mil persones van participar d’aquesta caminada entre vinyes de 12 quilòmetres que sortia i arribava a Vilafranca passant per les instal·lacions de Vallformosa. El president del Centre Excursionista, Jordi Solis, remarcava que la pretensió només és caminar i passar una bona estona.
Per part d’Ampert el seu president, Joan Rios, agraïa la col·laboració i recordava que enguany estan celebrant el seu desè aniversari. Aquest acte però, no estava previst en els de celebració i Rios remarcava que ajudarà a garantir la continuïtat del servei.
Els organitzadors de la caminada solidària han destacat que l’èxit d’aquesta activitat també ha sigut gràcies a les desenes de voluntaris, institucions i empreses que com Ametller Origen hi han col·laborat de manera desinteressada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: