Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Borses de treball d’auxiliar de sanitat, administratiu i auxiliar administratiu a Olèrdola

L’Ajuntament d’Olèrdola obre convocatòries per a crear borses de treball d’auxiliar de sanitat, administratiu i auxiliar administratiu.

Aquest mes de gener, a través de diferents decrets d’alcaldia, s’han succeït fins a tres convocatòries per a crear borses de treball per a cobrir possibles baixes o substitucions en la plantilla de l’Ajuntament d’Olèrdola.

Una de les convocatòries pretén confeccionar una borsa de treball d’auxiliars de sanitat per a treballar en atenció al públic als consultoris del municipi, amb caràcter laboral, no fix, enquadrades en l’escala d’agrupacions professionals. Una altra busca crear una borsa per a cobrir possibles substitucions o baixes d’administratius o administratives i la tercera borsa que es crea és per a auxiliars administratius o administratives. En aquests dos darrers casos en règim de funcionaris/es interins/es i personal laboral enquadrades en l’escala d’administració general, grups C1 i C2.

Les sol·licituds per participar a la borsa d’auxiliars de sanitat es poden presentar fins dilluns 20 de gener mentre que per a les altres dues borses, el termini finalitza dilluns 27 de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: