Diumenge, 25 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Quim Masferrer ha protagonitzat el pregó més divertit que s’ha vist mai a la Fira del Gall

Penedès TV repetirà la retransmissió del pregó aquest mateix divendres a les 21’30h.

La popularitat de l’actor i presentador de televisió, Quim Masferrer, feia preveure un èxit de públic, com així va ser omplint l’auditori del Vinseum. També era de preveure que el pregó seria diferent i divertit, com així va ser.
La regidora de Promoció Turística, Dolors Rius, va iniciar l’acte recordant els tres pilars bàsics de la fira, l’aviram viu, els vins negres del Penedès i la cuina del gall. Tot seguit va fer entrada el pregoner, que va agrair l’honor d’haver estat escollit per pregonar la fira. Va explicar un record familiar d’infantesa que el vincula a l’aviram i el Nadal. A casa seva, a sant Feliu de Buixalleu, són de pagès i reben l’aigua d’una finca veïna, Fonseca. Des de fa molts i molts anys reben l’aigua amb un dret històric que es paga amb galls per Nadal.
Com era d’esperar el pregoner va dir que veïna a Vilafranca a conèixer la gent i a aprendre coses, per això va fer participar al públic, fent pujar quatre persones, a través de les quals va anar descobrint coses de la fira. Van ser el Joan, la Xantal i la Meritxell de Vilafranca i el Manel de Moja.
El Joan li va explicar que la seva dona no havia pogut venir al pregó perquè cuidava la mare i Quim Masferrer s’hi va posar en contacte amb el telèfon.
La Úrsula va poder saludar al pregoner gràcies a l’emissió en directe de Penedès TV. Va ser sens dubte el pregó més divertit de la història de la Fira del Gall.
Acabat el pregó l’alcalde va afegir-li al pregoner informació sobre la fira i sobretot sobre el gall del Penedès, un gall amb el segell de la IGP, un producte de proximitat i de qualitat, i també la qualitat reconeguda històricament dels ous rossos de Vilafranca.
El pregó va ser el primer programa especial de la Fira del Gall de Penedès TV. També aquest cap de setmana n’hi haurà més. Per Ràdio Vilafranca un directe de vui a nou del matí aquest dissabte. Per televisió també dissabte un especial de Fira del gall de dos quarts de deu a dos quarts d’onze del matí del dissabte que es repetirà al llarg del dia i diumenge un altre programa especial de mitja hora a dos quarts de tres de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: