Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Laia Santís i Ivà Gallego formen part del renovat secretariat nacional de la CUP

Els acompanya també l’exregidor de Sant Pere de Ribes Joan López.

L’exregidora de l’Ajuntament de Vilafranca Laia Santís i el membre de l’assemblea local de la CUP de Santa Margarida i els Monjos Ivà Gallego formen part de l’equip de quinze persones que entoma les regnes del renovat Secretariat Nacional de la CUP. Els acompanya també l’exregidor de Sant Pere de Ribes Joan López.

El procés de votació es va tancar dissabte amb un 69,15% de vots a favor que ratificava la candidatura presentada. La participació va ser del 38,38% de la militància.

El Secretariat Nacional de la CUP és l’òrgan que coordina la gestió política de l’organització, desenvolupa i executa la línia política i els acords presos a les Assemblees Nacionals i als Consells Polítics. L’integren 15 militants, 11 dels quals són escollits a través de candidatures col·lectives i quatre, a través de candidatures individuals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: