Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Sant Silvestre de Vilafranca vol consolidar-se el cap de setmana abans de cap d’any

Aquesta edició ha reunit més de 265 atletes en la categoria absoluta, apostant per celebrar-se el dissabte abans de cap d’any per facilitar la participació.

Dissabte al vespre els carrers de Vilafranca van acollir la tradicional cursa de Sant Silvestre, que aquest 2019 arribava a la seva cinquena edició. Organitzada des del Club Atletisme Vilafranca, la cursa s’ha desenvolupat amb sortida i arribada al barri de La Girada, i aquest any amb canvi de data i de recorregut. Com expliquen des del Club Atletisme, s’ha pensat que fer-ho el dissabte abans de cap d’any facilita que pugui haver-hi més inscrits. Tot just abans de començar la cursa de categoria absoluta, i encara amb temps per alguna darrera inscripció, eren més de 265 els participants amb xifres similars a les de l’any passat. Anna Romero, presidenta del Club Atletisme Vilafranca
Des de l’Ajuntament es valora positivament que Vilafranca pugui acollir també una cursa tant tradicional com és una Sant Silvestre. La regidora d’Esports, Anna Doblas, considerava també que fer-la el dissabte abans del darrer dia de l’any era una bona opció.
La cursa tenia tres categories diferents, amb una supermini, una minisansi i una de categoria absoluta. Aquesta darrera amb un recorregut de 5 quilòmetres amb sortida i arribada a La Girada però passant per diferents carrers del centre de la vila.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: