Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC insisteix en demanar un bus de Vilafranca a la UAB

El PDeCAT reclama que el conseller d’economia inclogui en el projecte de pressupost una línia de bus amb Bellaterra.

Mitjançant la detecció de les necessitats dels joves estudiants universitaris de Vilafranca i la comarca que va fer la JNC fa un parell d’anys el PDeCAT va presentar al Ple de l’Ajuntament de Vilafranca una moció el mes de gener del 2018.
Com han explicat els representants de la JNC a la vila i el president del PDeCAT, Martí Compte, després de la moció representants el govern de Vilafranca han mantingut reunions amb al Generalitat i s’ha arribat al convenciment de la necessitat d’aquesta línia.
Des de la JNC es te constància que al voltant de mig miler de joves es desplacen diàriament al campus de Bellaterra, de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ho fan amb cotxes compartits o amb tren. En el cas del ferrocarril amb complicacions i retards perquè s’ha de fer transbord a Martorell. El problema actual, per no implantar la línia, es de manca de pressupost. Per això Martí Compte demana que el conseller d’Economia inclogui la nova línia en el projecte de pressupost de la Generalitat.
Des del PDeCAT s’agraeix el recolzament que ja han rebut per aquesta reclamació d’algunes forces polítiques i demanen a la resta de grups municipals que no facin oposició en aquesta temàtica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: