Dimarts, 3 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pau Tetas és el nou coordinador comarcal de les Joventuts Nacionalistes de Catalunya

El principal objectiu del nou coordinador és construir una comarca més forta per tal d’encarar les properes eleccions municipals amb un bon resultat per a Junts.

El passat divendres tenia lloc a Vilafranca l’Assamblea comarcal de la JNC per a l’elecció del nou cap comarcal. Els militants van escollir Pau Tetas com a nou coordinador a l’Alt Penedès i Pol Freixas com a secretari de l’organització. El coordinador de la vegueria, Robert Monzonis va presidir l’Assemblea la qual va comptar amb la presència del Secretari General Àlvaro Clapés-Saganyoles i l’històric president de l’organització, Raimon Gusi. En finalitzar l’acte, es va procedir a la tradicional entrega de l’estelada al nou coordinador comarcal. El principal objectiu del nou coordinador és construir una comarca més forta per tal d’encarar les properes eleccions municipals amb un bon resultat per a Junts.
Pau Tetas va començar la seva trajectòria política a Junts per Gelida i ara ha decidit fer un pas més i treballar per la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: