Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

JxV considera els nous pressupostos municipals com la plasmació del projecte de ciutat

Des de Junts per Vilafranca valoren molt positivament els pressupostos municipals, aprovats al Ple de dimarts per la majoria de regidors de l’Ajuntament.

El partit considera que els comptes permetran afrontar els principals reptes que té Vilafranca, aportant recursos i solucions concretes. Destaquen que els serveis a les persones continuen sent el pal de paller dels pressupostos, que el 2020 fixaran com a màxima prioritat l’adequació dels carrers i barris a les necessitats de mobilitat, urbanisme i seguretat presents.
Martí Compte, president local de Junts per Catalunya, afirma que els nous pressupostos permeten xifrar i marcar objectius concrets al projecte de ciutat que té el govern.
Des de Junts per Vilafranca consideren que l’aposta que fa el govern municipal per l’espai públic és una política transversal que permetrà afrontar altres reptes de fons com ara la dinamització econòmica dels barris, la seguretat dels veïns o l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda. També destaquen que els pressupostos són una nova
oportunitat per a molts vilafranquins. Per a aquells qui busquen feina o volen crear la seva pròpia empresa s’aproven ajudes als emprenedors, plans d’ocupació i rebaixes fiscals a les empreses que creïn nous llocs de treball.
Per a les famílies amb canalla es doten de recursos les Llars d’Infants perquè puguin cobrir la demanda mantenint l’alt nivell del servei i s’equiparen les ajudes de les famílies monoparentals amb les nombroses.
Martí Compte destaca també que “amb els nous comptes la gent gran podrà continuar gaudint d’activitats subvencionades als Casals d’avis i de programes per a persones amb dependència.”

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: