Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aureli Ruiz presenta els deu primers noms de la llista en un acte amb el suport de Turull

Són Martí Compte, Olga Cuesta, Anna Doblas, Liberto Mas, Joan Manel Montfort, Xell Montserrat, Montse Ortiz, Dani Saumell, Esther Vicente

El candidat de Junts per Vilafranca a les properes eleccions municipals, Aureli Ruiz, va presentar ahir dimarts al vespre en un auditori de Vinseum ple de gom a gom el seu projecte per als comicis i també els nou primers noms que l’acompanyaran a la llista, tot i que sense ordre encara establert.

Seran els actuals regidors Anna Doblas, Joan Manel Monfort i Xell Montserrat i, com a novetat, s’incorporen a la llista l’advocat Martí Compte, l’economista Olga Cuesta, el geògraf Liberto Mas, la llicenciada en ciències polítiques Montse Ortiz, el gestor comercial Dani Saumell i l’expresidenta dels Xicots Esther Vicente.

Segons Ruiz és una llista molt renovada i rejovenida, amb una mitjana d’edat de 47 anys, que l’ajudarà a tirar endavant els set eixos principals del seu programa:

Aureli Ruiz va comptar amb el suport del president de Junts, Jordi Turull, que va lloar la tasca feta durant tots aquest anys per l’actual alcalde, Pere Regull, i va assegurar que Ruiz era la persona ideal per seguir amb el projecte iniciat a Vilafranca.

L’actual candidat també va comptar amb el suport de l’actual alcalde, Pere Regull, que va lloar que Ruiz sabés aglutinar persones de la comarca i no només de Vilafranca i també va donar un cop d’atenció al seu espai polític, al qual, segons va apuntar «sovint» els costa «anar junts a la guerra». Per això va demanar el suport de tothom per a una persona que pot fer continuar el que considera el millor projecte per Vilafranca.

En l’acte també hi havia els diputats Albert Batet i Ester Vallès, així com diferents alcaldes de la comarca de Junts, entre altres autoritats del partit a la comarca i regidors actuals que van voler donar suport al candida

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: