Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El tercer sopar Vijazz del PDeCAT serveix per fer balanç del curs polític a Vilafranca

El sopar, que se celebrava per tercer any, va servir per fer balanç dels darrers mesos d’intensa activitat política a nivell municipal i nacional en un entorn tranquil com el Claustre de Sant Francesc

Dimecres al vespre, al Claustre de Sant Francesc, el comitè local del Partit Demòcrata organitzava el seu tercer sopar al voltant del Vijazz. Com explicava el president del partit a Vilafranca, Martí Compte, el sopar serveix d’alguna manera per fer balanç del curs polític, i en aquest cas també per agrair la feina feta per tota la gent que els ha donat suport en les darreres cites electorals.

Compte recordava que ha estat un any polític complicat, amb presos i exiliats, havent sortit del 155 però encara amb la seva amenaça novament sobre la taula.

Per la seva banda, l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, volia agrir també el suport rebut en les darreres municipals, que han permès revalidar l’alcaldia. Explicava que acabava de tornar de Madrid, de reunir-se amb responsables d’ADIF. Com ha anat comentat darrerament, valora molt positivament les trobades que s’estant fent amb la nova direcció d’ADIF, ja que són reunions de treball més tècniques i menys polítiques. En aquest sentit recordava que les dues darreres han servit per posar sobre la taula les quantitats que reclama ADIF i les que considera que ha de pagar l’Ajuntament. Regull apunta que hi ha una diferència de 10 milions d’€ entre uns i altres; però es mostrava convençut que s’arribarà a un acord que serveixi també per acabar els treballs pendents.

El sopar va reunir prop d’un centenar de persones que mentre esperaven a començar van poder gaudir al Claustre de Sant Francesc de la música que els oferia la sadurninenca Pina Pintado.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: