Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Divendres surt a la llum el 13è calendari social de Mas Albornà, amb el títol “Cuinem el 2020”

Divendres surt a la llum el 13è calendari social de Mas Albornà, amb el títol “Cuinem el 2020”

Com sempre el calendari s’encarta en un setmanari comarcal i es podrà trobar en punts de Mas Albornà com el quiosc de l’Hospital Comarcal.

Coincidint amb la nova imatge de la marca d’embotits de Mas Albornà, Mallart Artesans Xarcurters, la Fundació Mas Albornà promou aquest 2020 un calendari al voltant del món de la gastronomia. Així, s’ha comptat amb la presència de cuiners i professionals del sector de reconegut prestigi per a convertir el calendari en un homenatge a la bona gastronomia i els seus valors tot vinculant cada mes a una de les característiques amb les quals la identifiquem: la qualitat, el sabor, la tradició, la cultura, l’alimentació saludable, o el secret de les receptes, per citar-ne uns quants.
Com a novetat, el calendari inclou una recepta de cada xef. El recull de receptes podrà separar-se del calendari de manera que en finalitzar l’any gaudirem d’un petit receptari amb 12 propostes ben personals dels gastrònoms protagonistes.
S’ha comptat amb la col·laboració per exemple de Carme Ruscalleda, Nandu Jubany, Oriol Llavina, Ada Parellada i el televisiu Marc Ribas entre altres.
Com cada any el calendari social de Mas Albornà és sense afany de lucre, i per tant no es ven, sinó que es regala. El calendari es distribuirà gratuïtament a través d’un encartament el divendres 20 de desembre al setmanari comarcal El 3 de Vuit així com els punts propis de Mas Albornà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: