Dijous, 23 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Curs de sensibilització per a nadons a l’Escola Municipal de Música 2020

L’Escola Municipal de Música M. Dolors Calvet organitza novament el curs de sensibilització musical per a nadons de 12 mesos a 3 anys anomenat Picant de mans.

Els objectius del curs són introduir l’infant en el món de la música de manera natural, interrelacionar el llenguatge musical amb altres llenguatges, afavorir en els nadons el component lúdic en l’activitat musical, afavorir el procés d’autonomia i socialització de l’infant a través de les cançons, jocs dansats i danses, afavorir l’experimentació i el desenvolupament de la imaginació a través de la descoberta i manipulació d’instruments i materials sonors, tot afavorir a través de l’experiència musical el lligam afectiu amb el pare, la mare, o l’adult acompanyant.
Les sessions són de 45 minuts on s’hi treballen les cançons, les audicions, danses i jocs relacionats amb l’estació i les festes, diades i tradicions que s’hi corresponguin.
El curs serà a càrrec de Montse Terrades, titulada en educació infantil per la IOC, formada en el món de la música, en direcció coral als cursos de la Federació Catalana d’Entitats Corals.
El curs estarà format per 10 sessions que es desenvoluparan divendres a la tarda, des del 24 de gener fins al 27 de març de 2020 en dos horaris diferents: de 2/4 de 6 de la tarda a 1/4 de 7 per als infants de 12 mesos a 2 anys; i de 1/4 de 7 fins a les 7 de la tarda per a infants de 2 a 3 anys. Per a més informació cal adreçar-se a l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet, i les inscripcions es faran a primers de gener.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: