Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Sadurní farà dijous tractament de processionària del pi i del morrut de les palmeres

El tractament es farà, per part d’una empresa especialitzada, aquest dijous a partir de les 10 de la nit en diferents punts del municipi.

Aquest dijous 21 de novembre a partir de les 10 de la nit, una empresa especialitzada durà a terme el tractament plaguicida preventiu per al control de l’eruga processionària del pi i del morrut de la palmera a diversos punts de Sant Sadurní.
La Processionària del pi provoca defoliacions a les parts verdes dels arbres, a més de problemes sanitaris per a les persones i animals domèstics; i el morrut de la palmera és un insecte que quan es posa a l´arbre l´acaba matant. Atès que els tractaments insecticides són poc eficaços, és bàsica la detecció ràpida del focus i l´aplicació de tractaments preventius, per evitar que s´hi instal·lin.
Els tractaments fitosanitaris es fan amb insecticides biològics autoritzats per aplicar a parcs i jardins.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: