Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Obertes les inscripcions al curs d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA

Obertes les inscripcions al curs d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA

Les inscripcions són gratuïtes i cal formalitzar-les a l’enllaç https://goo.gl/forms/WIVihoXGywgdHMNz2. La sessió es farà a l’Escola Dolors Piera al barri de la Girada.

L’Ajuntament de Vilafranca, mitjançant el Departament de Convivència i Ciutadania i el Departament de Salut i amb el suport de la Diputació de Barcelona, organitza un curs d’Autoprotecció, Suport Vital Bàsic i DEA pel dijous 28 de novembre.
En el marc del projecte de promoció per la convivència fet al barri de la Girada, el curs es realitzarà a l’Escola Pública Dolors Piera de 5 de la tarda a 9 del vespre a càrrec d’especialistes de SIS Prevenció, on l’objectiu serà adquirir coneixements que permetin actuar correctament en possibles casos d’urgència, com una aturada cardíaca, i fins i tot, saber utilitzar un desfibril·lador si es dona el cas que en tenim un a mà.
Les inscripcions són gratuïtes per a tothom que hi estigui interessat i per participar-hi cal adreçar-se al Departament de Convivència i Ciutadania abans del 25 de novembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: