Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Auditori de Vilafranca reviu bandes sonores amb l’espectacle ‘Els immortals del cinema’

El públic va poder sentir la música de Cinema Paradiso d’Ennio Morricone, Casablanca de Steiner, Psycho de Hermann, El padrí de Nino Rota, entre d’altres.

L’Auditori va acollir aquest diumenge, en el marc dels actes del 50è aniversari de Cineclub Vilafranca, l’espectacle ‘Els immortals del cinema’ amb l’actor de doblatge Salvador Vidal i un quartet de corda format per músics de les darreres temporades de clàssica. El públic va poder sentir la música de Cinema Paradiso d’Ennio Morricone, Casablanca de Steiner, Psycho de Hermann, El padrí de Nino Rota, entre d’altres. 

Salvador Vidal és la veu en castellà de John Travolta, Liam Neeson, Richard Gere, Michael Douglas, Mel Gibson o Harrison Ford. 

Es tractava d’un espectacle en castellà produït per l’Orquestra Simfònica del Vallès. En aquesta ocasió, més enllà de la veu de Salvador Vidal, la música va ser interpretada per Marta Cardona al primer violí, Clàudia Farrés al segon violí, Eura Fortuny a la viola i Amat Santacana al violoncel.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: