Dilluns, 27 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació Ressò rep 8 tones d’aliments decomissats en un registre per tràfic de drogues

Els Mossos van intervenir un camió que transportava uns 80 quilos de marihuana i tres palets d’aliments congelats. Aquests es van donar a l’associació Ressò, ja que el decomís es va fer a Vilafranca.

El passat 30 d’octubre els Mossos d’Esquadra van detenir un home de 43 anys de nacionalitat sèrbia que conduïa un camió on es transportaven més de 82 quilos de marihuana embassada i tres palets d’aliments congelats. Gràcies a les gestions fetes des de la Policia Local de Vilafranca, ja que el camió va ser traslladat per el seu escorcoll a la capital de l’Alt Penedès, es va decidir que els aliments es destinessin a l’Associació Ressò, que gestiona el Rebost Solidari del Banc d’Aliments a Vilafranca.
Com explica el president de Ressò, Manel Medialdea, es tracta d’uns aliments que han estat molt ben rebuts ja que tenen un cost elevat i no és habitual que els puguin oferir. D’altra banda, des del Banc d’Aliments estan ja preparant una nova edició del Gran Recapte, que enguany es farà els dies 22 i 23 de novembre. A l’Alt Penedès els calen 700 voluntaris, dels quals 500 per Vilafranca, que permetin cobrir durant els dos dies els 38 establiments que col·laboren a la comarca amb la campanya.
Medialdea remarca que els calen encara ara uns 250 voluntaris. Els voluntaris han d’ajudar a repartir bosses als qui s’acostin als comerços col·laboradors, i recollir els aliments que aquest donin al gran recapta. Medialdea apunta que cada any es recullen unes 50 tones, a Vilafranca, que es destinen íntegrament al Rebost Solidari de la capital de l’Alt Penedès.
Per tal d’apuntar-se, els voluntaris es poden adreçar a la web del Banc d’Aliments, es pot trucar per telèfon al 817 27 53 o passar per el local del Rebost Solidari a l’Avinguda del Garraf número 18 de Vilafranca.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Esports 21
L'actualitat esportiva, amb Joan Sòria i Tito Boada
22:00
Sons a cau d'orella
Havanera i cant de taverna

Penedès Televisió

20:00
Al dia Anoia - Penedès - Garraf
Les notícies de la Vegueria Penedès
20:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
21:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: