Dijous, 12 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local deté una persona que portava 46 dosis d’heroïna preparada per la seva venda

Dijous passat al migdia, els agents de l’àrea de proximitat de la Policia Local van detenir un individu que duia al damunt 46 dosis d’heroïna.

Els agents estaven fent unes comprovacions pròpies de la seva tasca al carrer Mas i Jornet quan van observar un home que, en veure’ls, va abandonar precipitadament el lloc.

Els agents van seguir-lo i van poder observar com entrava en un establiment proper. En ser requerit per que sortís de l’establiment, l’home es mostrava nerviós i intentava amagar una bossa entre la roba.

En revisar aquesta bossa els agents van trobar 46 dosis preparades per la seva venda i 180 euros en efectiu que portava aquesta persona al damunt. Per aquest motiu es va procedir a la seva detenció per un delicte contra la salut pública.

La setmana anterior agents de la Policia Local van fer una detenció en el mateix sentit quan un jove va ser sorprès a la plaça del Pedró amb diverses bossetes de diverses substancies: 6 embolcalls de haixix, 24 embolcalls de marihuana i 14 de cocaïna preparats per la seva distribució.

Comentaris

  Programació

  Ràdio Vilafranca

  07:00
  Notícies en xarxa
  Informació general
  08:00
  Penedès matí
  Informatiu diari
  08:30
  Tertúlia d'actualitat
  Programa diari conduït per Josep M Soler

  Penedès Televisió

  07:00
  Notícies en xarxa
  Informació general del país
  08:30
  Tertúlia d'actualitat
  Debat amb experts penedesencs
  09:00
  Notícies en xarxa
  Informació general del país

  Subscriu-te al butlletí

  Subscriu-t'hi: