Dissabte, 25 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un home buscat per diversos robatoris amb violència

La Policia Local deté un home buscat per diversos robatoris amb violència i detecta 5 alcoholèmies positives durant el cap de setmana.

Al voltant de dos quarts de deu del passat dissabte 16 de novembre la Policia Local de Vilafranca va rebre una trucada informant que hi havia un home encaputxat a l’interior d’un turisme estacionat al c/ Cortina.

Dues patrulles de la Policia Local es van presentar al lloc immediatament i van identificar l’home trobant-li, entre d’altres coses, sis telèfon mòbils procedents de diversos robatoris comesos amb violència a diferents ciutats com Cornellà de Llobregat, Sant Sadurní d’Anoia o Gelida. També se li va intervenir una arma blanca que portava a l’interior del vehicle.
Es dona la circumstància que tots els robatoris violents denunciats havien estat realitzats a menors d’edat.

D’altra banda, la Policia Local ha denunciat durant el cap de setmana 5 alcoholèmies positives en observar conduccions irregulars. En tres d’aquests cinc casos les alcoholèmies eren tan elevades que es van instruir diligències judicials en ser considerades delictes contra la seguretat viària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: