Dimecres, 23 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Espectacle Negres Penedès torna a portar vins negres de gamma alta de la D.O. als Triniraris

Dissabte al vespre el restaurant El Grat Blau amb el suport de la D.O. Penedès va organitzar la tercera edició d’Espectacle Negres Penedès, amb la participació de 19 cellers del territori.

Aquesta proposta es va engegar fa tres anys amb la voluntat de promocionar els vins negres de la D.O Penedès, i s’ha consolidat com a una cita important per els amants dels bons vins i els qui volen conèixer les darreres novetats d’alguns dels cellers que elaboren vins negres al territori. Olga Guasch, del restaurant El Gat Blau, comentava que any a any es pot comprovar com els negres del Penedès milloren la seva qualitat. Considera que, sense deixar de banda els blancs i els escumosos, cal valorar millor els negres.
Per la seva banda, el director de la D.O. Penedès, Francesc Olivella, valorava molt positivament aquesta aposta per donar a conèixer els vins negres de gamma alta, destacant que cal tenir present que del global de vins que s’elaboren sota el paraigua de la seva D.O. un 38% són negres. Apuntava a més que es tracta d’un producte que cada cop està més ben valorat per els experts i per el consumidor final. I posava en relleu que els cellers cada cop hi dediquen també més esforços.
Com han fet des del primer any, aquesta proposta de tast de vins negres s’acompanya de degustació gastronòmica i un espectacle de dansa amb el Gimdans.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: