Dijous, 13 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Petit de Cal Eril, Intana i Pau Vallvé actuaran al 7è Hivernacle

El Petit de Cal Eril, Intana i Pau Vallvé actuaran al 7è Hivernacle

El Petit de Cal Eril, Intana i Pau Vallvé són les primeres confirmacions de la 7ª edició del Festival Hivernacle.

L’Hivernacle torna amb una setena edició que comptarà amb més concerts i festes de presentació. Ja s’han donat a conèixer les primeres confirmacions del festival: el Petit de Cal Eril, Pau Vallvé i Intana.

El Petit de Cal Eril presentarà a l’Hivernacle ‘Energia Fosca’, un darrer treball que ve a arrodonir un cicle de creixement forjat des de la base per un grup que defensa el seu projecte en primera persona, des de la trinxera i amb la màxima tenacitat. Actuarà el divendres 7 de febrer a Cal Bolet.

Per la seva part, Intana, amb el vilafranquí Ricard Parera a la bateria, presentarà a Vilafranca ‘A plan for us’, el seu segon disc on ofereix un so més càlid i sòlid.
Finalment, Pau Vallvé torna a l’Hivernacle dos anys després i portarà a la capital de l’Alt Penedès el seu 16è disc, titulat ‘Life vest under your seat’, amb un directe explosiu, elèctric i alhora introspectiu i emocional.

Intana i Pau Vallvé oferiran els seus concerts el divendres 20 de març a l’Auditori de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: