Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Núria Graham brilla en solitari a la inauguració de la 8a edició de l’Hivernacle

L’Hivernacle es va inaugurar diumenge al migdia amb una proposta musical de luxe. La dolçor i el talent de Núria Graham van inundar el Claustre dels Trinitaris en un concert que va durar just una hora de rellotge.

Durant aquesta estona, la cantant osoneca va fer un repàs a temes antics, del seu darrer disc ‘Majorie’ i també va avançar-ne un parell del seu nou projecte discogràfic. Tot plegat, barrejant tan sols veu i guitarra, sumades al seu carisma personal i musical.
Just el febrer del 2020 publicava el seu últim disc, que ha pogut anar presentant en comptagotes per culpa de la pandèmia. Minuts abans de tocar, Graham confessava que ha viscut un any estrany, però es mostrava agraïda amb el públic que seguia anant a escoltar música en directe.

Amb 17 anys, Graham ja assaltava els escenaris del país i va irrompre amb grans expectatives que ha superat de llarg amb els seus discos “Bird Eyes”, “In The Cave”, “Does it ring a bell” i “Marjorie”, que destaquen per la seva maduresa en una obra realment inaudita. Actualment, ja treballa en noves cançons.

L’Hivernacle continua aquests propers dies. Divendres es recupera el concert de Pau Vallvé i Intana a l’Auditori amb entrades exhaurides i, al mateix Auditori, dissabte al vespre els protagonistes seran Joan Colomo i Anna Andreu. Tot plegat, acabarà el diumenge al migdia amb un concert cloenda amb Steven Munar & The Miracle Band i una de les noves promeses de l’electrònica, Núria Garcia, de nou al Claustre dels Trinitaris. Tot plegat amenitzat amb la música de fons de Brave Coast Djs, un clàssic de cada any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: