Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
‘Ciutat de Mal’, de Jaume C. Pons Alorda, seleccionada al Premi Òmnium de novel·la

‘Ciutat de Mal’, de Jaume C. Pons Alorda, seleccionada al Premi Òmnium de novel·la

La novel·la de Jaume C. Pons Alorda ‘Ciutat de Mal’ és una de les dotze finalistes del Premi Òmnium.

Dotze novel·les publicades entre novembre del 2018 i octubre del 2019 han estat seleccionades al Premi Òmnium. Aquesta és la tercera edició del certamen literari, dotat amb 20.000 euros directes per a l’escriptor o escriptora guardonat i 5.000 euros més destinats a promoció.

Entre les obres seleccionades hi ha la segona novel·la de l’escriptor mallorquí resident a Vilafranca Jaume C. Pons Alorda, ‘Ciutat de Mal’, publicada aquest mes de setembre per Angle Editorial i guanyadora del premi Ciutat de Tarragona Pin i Soler.

L’obra de Pons Alorda competeix amb les d’autors i autores com Irene Solà, Montse Barderi, Neus Canyelles, Martí Domínguez, Jordi Lara, Núria Busquet o Lucia Pietrelli, entre d’altres.

Les novel·les han estat seleccionades per un comitè d’experts format per l’editor Bernat Puigtobella, el cap del servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya Josep Vives, i les llibreteres Mireia Perelló i Olga Federico. Ara, un jurat format per Rosa Cabré, Maria Dasca, Carme Gregori, Oriol Izquierdo i Xavier Pla haurà de triar les tres finalistes, que es donaran a conèixer el proper 17 de desembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: