Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sant Martí Sarroca ja te el seu cens d’activitats econòmiques, elaborat per la Diputació

Els cens recull les dades de més de 200 establiments i empreses i establiments del municipi, i ha de permetre millorar la gestió administrativa de l’activitat econòmica del municipi.

L’ajuntament de Sant Martí Sarroca ja disposa de cens d’activitats econòmiques i establiments del municipi. El cens s’ha elaborat amb la base de dades de l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’activitats (GIA) de la Diputació de Barcelona i conté tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha al municipi.

A Sant Martí Sarroca s’han censat 207 activitats, entre les quals hi ha nombrosos cellers com és habitual en els municipis de l’Alt Penedès. En aquest municipi també s’ha elaborat el Pla de verificació de les activitats comunicades tota vegada que el moment idoni és quan es finalitza el cens.

La finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats que hi ha en cada municipi, ja que l’Ajuntament disposarà d’una única base de dades, molt fàcil de mantenir i que podrà utilitzar per dur a terme actuacions en diferents àmbits com ara turisme, urbanisme, activitats o medi ambient.

El cens, a més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica (SIG) que utilitzi l’Ajuntament, i es pot consultar al portal de dades obertes de la Diputació en format taula i en format mapa i també al SITMUN.

Aquests plans estableixen l’ordre de les activitats d’acord amb el qual es duran a terme les comprovacions en base a criteris objectius com són la seva incidència ambiental i el seu risc d’incendis.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: