Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arboçar celebra la seva festa del Most amb la 24è Concurs de Tastavins com a plat principal

Enguany la novetat era el campionat de bitlles catalanes dissabte el matí.

Del 18 al 20 d’octubre, a l’Arboçar ha tingut lloc la Festa del Most que començava divendres al vespre amb la cuina del Most, un taller a càrrec del cuiner Antoni Ribas i seguia dissabte amb la sardinada popular de bon matí, la gimcana de tractors i una novetat enguany, el campionat de bitlles catalanes.

La tarda de dissabte continuava amb una cursa d’orientació i xocolatada. Diumenge tradicionalment és el dia fort de la Festa del Most. El dia començava amb una trepitjada de raïm a la pista poliesportiva i seguia amb la 24ena edició del Concurs de Tastavins que enguany estava dirigit per Roger Font del celler Parés Baltà.

La Festa del Most, com és habitual, acabava amb una fideuà popular a la mateixa pista poliesportiva.

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: