Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca ha celebrat la Diada patronal amb un balanç molt positiu

L’auditori de Vilafranca ha acollit aquest dimecres l’acte de commemoració de la festa patronal de la policia local, sempre en una data propera al 29 de setembre, Diada de Sant Miquel.

És un moment de trobada del cos amb representants d’altres cossos de seguretat, tècnics d’emergències i entitats de la societat civil, en el transcurs del qual es fa balanç de l’any i es reconeix a persones que han fet algun servei de mèrit.
L’acte el presidia l’alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat del regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, i del cap de la Policia Local, Albert Romero.
L’alcalde destaca que la policia ofereix un servei bàsic i necessari per garantir la convivència i la seguretat, i remarca el balanç positiu de l’actuació de la policia local de Vilafranca en el darrer any.

L’acte es va iniciar amb un balanç per part del cap de la policia, destacant la incorporació de 4 elements tecnològics que serveixen per la millora del servei.

Romero es mostra satisfet de treball de la policia, incrementant les denúncies per temes d’incivisme, o doblant les denúncies per positius en el drogo-test.
Per la seva banda el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, assenyala que la policia manté el repte de millorar de forma contínua, i que hi ha reptes als quals cal posar atenció, com els accidents per excés de velocitat, els robatoris a domicilis i sobretot els actes incívics.

En el transcurs de l’acte l’alcalde, el regidor de seguretat i el cap de la policia local van lliurar reconeixements a membres d’altres cossos de seguretat, ciutadans anònims i policies per actuacions de mèrit, i també a membres veterans de la policia local. L’acte va comptar també amb l’actuació musical de la coral de Centre Excursionista del Penedès.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: