Dimecres, 8 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jesús Gómez presenta ‘Seqüències’ a la sala dels Trinitaris

Jesús Gómez presenta ‘Seqüències’ a la sala dels Trinitaris

El filòsof i pintor vilafranquí Jesús Gómez presenta a la sala dels Trinitaris una quarantena d’obres, que són també un recull de la seva tasca pictòrica en les darreres quatre dècades.

El proper divendres 25 d’octubre, a les 8 del vespre, s’inaugurarà a la Sala dels Trinitaris, l’exposició ‘Seqüències’ del filòsof i pintor vilafranquí Jesús Gómez. Es tracta d’una invitació a passejar visualment per obres que Jesús Gómez ha fet al llarg de quatre dècades. Una quarantena de peces, la majoria sobre paper, de caràcter no figuratiu i que es mouen entre la música de les formes geomètriques i el ball d’allò orgànic i viu. Presentades sovint en seqüències que permeten a cada obra ritmar amb altres.

Pintar i dibuixar ha estat per Jesús Gómez des de sempre una necessitat, una passió. L’art ha ocupat sempre un lloc de privilegi dins el seu cor, en particular la pintura. Gómez concep la pintura com un trencament amb la inèrcia del temps. Aquesta passió per l’art ha anat sempre acompanyada per la seva passió per la filosofia, pensar, reflexionar, formen part del seu dia a dia.

La inauguració tindrà lloc a les 8 del vespre d’aquest divendres, i anirà a càrrec del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Ricard Rafecas, amb una presentació de l’exposició a càrrec del mateix artista.

L’exposició ‘Seqüències’ es podrà visitar fins al diumenge 24 de novembre amb l’horari habitual de la Sala dels Trinitaris: de dimecres a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre; dissabtes de 6 de la tarda a 8 del vespre i diumenges de 12 a 2 del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: