Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Gran Hall. VACCA’ es pot visitar fins al 13 d’octubre a la Capella de Sant Joan

La inauguració tenia lloc aquest diumenge al migdia amb la presència de l’artista Vicens Vacca, el seu assistent Víctor Pérez Ballestero i el regidor de Cultura Ricard Rafecas.

‘Gran Hall’ és una instal·lació eminentment sonora formada fins ara per onze versions diferents realitzades entre el 1997 i el 2018. Totes elles són apropiacions musicals que es construeixen com un collage, ja que l’artista en modifica parts, hi interposa elements o n’elimina fragments, tot formant noves composicions, noves partitures, en realitat i paradoxalment, sense que hi hagi res de nou.

Vacca estava especialment satisfet per les característiques de la Capella de Sant Joan com a espai expositiu per a la seva obra.

La instal·lació ‘Gran Hall’ crea un clima acústic de durada indefinida, tant de temps com desitgi l’oient, que es construeix automàticament en la mescla de tres emissions independents de diferent extensió que es repeteixen construint diversos climes provocats pel desfalc temporal entre les tres emissions. ‘Gran Hall’ es pot visitar fins al proper 13 d’octubre en l’horari habitual de la Capella de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: