Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca celebrarà dilluns el Dia Mundial de la Poesia

Vilafranca celebrarà dilluns el Dia Mundial de la Poesia

La Unesco va declarar el dia 21 de març Dia Mundial de la Poesia. Per commemorar aquesta diada, a Catalunya es celebra una gran festa de la paraula i les lletres.

La Institució de les Lletres Catalanes fa la tria d’un autor/a a qui se li encarrega un poema que és traduït a nombroses llengües, mostrant la riquesa mundial de la poesia en un joc de tornaveu poètic de gran extensió territorial.

A Vilafranca l’acció poètica consistirà en la lectura del poema ‘Si puc’, de Gabriel Ferrater que anirà a càrrec de participants al programa de Voluntariat per la Llengua del Consorci de Normalització Lingüística Penedès-Garraf. Com en d’altres edicions, el poema serà llegit en diferents llengües.

Tots seguit tindrà lloc el recital/conferència ‘La pàtria de Gabriel Ferrater’ a càrrec de l’escriptor Pep Antoni Roig.

La celebració d’aquest 21 de març tindrà lloc a les 6 de la tarda al pati de la Capella de Sant Joan, propiciant d’aquesta manera que sigui un acte obert al públic i que tothom que s’acosti a la Capella de Sant Joan pugui escoltar els poemes que s’hi recitaran al llarg de la celebració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: