Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Font-rubí celebra la tercera edició de Vinòleum aquest cap de setmana

Una cinquantena d’expositors participaran en la tercera edició de la fira Vinòleum, que tindrà lloc dissabte i diumenge a Guardiola de Font-rubí.

Vinòleum recull l’esperit de la festa del most i es converteix en un aparador dels artesans del municipi i del seu tarannà completament vinculat a l’agricultura i, especialment, a l’elaboració de vins i olis.

La fira arrencarà dissabte a les cinc de la tarda amb una xerrada del meteoròleg Francesc Mauri a la plaça de l’Ajuntament. Durant tota la tarda hi haurà tasts, tallers, jocs gegants per a infants i música en directe.

El diumenge, l’activitat començarà a dos quarts de deu del matí amb l’Esmorzar del veremador i la veremadora al carrer de la Carrerada. Vinòleum continuarà un dia més amb tasts de caves, vins i olis, tallers, demostracions i música en directe. Però, a més, hi haurà l’exhibició de Balls populars al migdia a la plaça de l’Ajuntament i, a continuació, la trepitjada de raïm.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: