Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Essència de Gospel ha actuat a l’Auditori amb la col·laboració de Nerea Bassart

La cantant del Baix Penedès Nerea Bassart, que va interpretar tres temes en solitari i, al final, dos temes més amb Essència de Gospel i els músics Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Díaz al baix i Víctor Solana a la bateria

Sota el títol Essència de Gospel & friends, el grup de gospel vilafranquí va oferir aquest dissabte un concert a l’Auditori de Vilafranca que va comptar amb la col·laboració especial de la cantant del Baix Penedès Nerea Bassart, que va interpretar tres temes en solitari i, al final, dos temes més amb Essència de Gospel i els músics Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Díaz al baix i Víctor Solana a la bateria, tots ells sota la direcció d’Argemí Curto. Més enllà dels clàssics aquesta formació vilafranquina va interpretar fonamentalment temes de gospel actuals.

La col·laboració d’Essència de Gospel amb l’artista Nerea Bassart –la primera que té el grup amb algú que no és pròpiament de l’àmbit de la música gospel– pretén obrir noves visions i experiències.

El concert d’aquest dissabte va contegiar d’energia al públic des del primer minut. Van començar amb el conegut «Let the sunshine in» que ja va arrencar els primers aplaudiments.

El grup Essència de Gospel actuarà els propers dies 6 i 7 de desembre a la ciutat alemanya de Bühl, agermanada amb Vilafranca. Ho farà en una església i al mercat de Nadal de la població.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: