Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Essència de Gospel actua a l’església de Sant Francesc de Vilafranca aquest diumenge

El concert tindrà lloc a partir de les set de la tarda, amb un espectacle ple d’energia i espiritualitat.

El grup vilafranquí de gospel, comptarà amb l’acompanyament instrumental de Daniel Gonzàlez al piano, Xavi Carbó al contrabaix i David Monteagudo a la bateria, tots ells sota la direcció d’Argemí Curto.
Com a novetat més important hi haurà l’estrena de 5 temes que a partir d’ara formaran part del repertori del grup. Menció especial té l’estrena d’una versió acústica del conegut tema “can’t help fallin in love”, arranjat per la jove compositora islandesa Helga Margrét, que ha fet arribar la seva partitura al grup Essència de Gospel per tal que el puguin interpretar. Entre les altres estrenes hi ha un tema gospel del grup britànic Coldplay, una cançó de l’Oslo Gospel Choir, el conegut tema Joy de Kirk Franklin i una versió remodelada del conegut espiritual “Go tell it on the mountain”.
El preu de l’entrada és de 10€ i es pot adquirir el dia del concert, a partir de les 18 h.
El grup Essència de Gospel enceta amb aquest espectacle de diumenge un seguit de concerts que el portaran per diverses localitats penedesenques els propers mesos de maig, juny i juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: