Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge la Rambla va acollir el primer mercat d’artesans i brocanters de la temporada

Des d’ara i fins el juny, cada segon diumenge de mes el mercat d’artesans, pintors i brocanters portarà a la Rambla de Sant Francesc les seves peces.

Un any mes, el mes d’octubre s’inicia la temporada del mercat d’artesans, pintors i brocanters del Penedès a Vilafranca. Des d’ara i fins el mes de juny, cada segon diumenge de mes el col·lectiu d’artesans, pintors i brocanters del Penedès instal·len les seves paredes a la Rambla de Sant Francesc per oferir els seus productes. Aquest diumenge passat, es donava doncs el tret de sortida a la temporada 2019-2020, amb parades que permetien comprar peces de joieria, ceràmica, objectes de fusta, però també melmelades, olis o sabons entre altres.

Anna Subirats, responsable del col·lectiu d’artesans, pintors i brocanters del Penedès, comentava que normalment els mesos de desembre i gener son els que el mercat te més paredes i hi ha més moviment de gent.

A les portes d’una nova temporada, Subirats espera que els ciutadans s’acostin al mercat per fer compres, tot i que reconeix que cada any és més complicat.

En aquesta primera edició, el mercat va coincidir com és habitual amb la festa de la solidaritat que també instal·lava a la rambla els diferents estands d’ONG’s de la vila.

La propera edició d’aquest mercat serà el diumenge 9 de novembre.

Programació

Ràdio Vilafranca

01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

03:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Mas Albornà
04:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
04:30
Esport comarcal
Futbol. La Granada - Òdena

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: