Dimarts, 5 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Diumenge s’inicia una nova temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura a Vilafranca

Diumenge s’inicia una nova temporada del mercat d’artesania, brocanters i pintura a Vilafranca

Les parades d’aquest mercat s’instal·len a la rambla Sant Francesc de Vilafranca, de 10 del matí a 2 del migdia cada segon diumenge de mes.

S’hi podran trobar parades d’artesans que posen a la venda productes d’elaboració pròpia de tot tipus, des d’alimentació fins a bijuteria, passant per la cosmètica natural, articles de pell, joiera, teixits per a la llar o la persona o pintura. Igualment, més de 20 brocanters amb articles d’antiguitats, llibres i col·leccionisme presents també al mercat amb l’exposició i venda d’articles.

En totes les convocatòries hi haurà tallers creatius d’artesania, adreçats a tots els públics, de 12 a 2 del migdia, que aniran a càrrec dels mateixos artesans. Aquest diumenge s’inicia la temporada amb un taller de trenes africanes i un taller de música i dansa africanes, a càrrec del grup Wandiya, amb motiu del Festival Itinerant de Cinemes Africans de Catalunya. Hi haurà també una Mostra d’Entitats de Solidaritat i Cooperació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: