Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Tastet de tardor aquest diumenge a la muntanya de Sant Pau

Tastet de tardor aquest diumenge a la muntanya de Sant Pau

El proper diumenge, 22 de setembre, hi ha programada una nova activitat de les matinals de natura “Els diumenges a Sant Pau”, emmarcada en els actes de la Setmana de la Mobilitat.

L’activitat consistirà en una passejada guiada fins a l’ermita de Sant Pau. Durant el recorregut, es podran veure arbres i arbustos que fan el fruit a la tardor, i s’explicarà com s’han aprofitat tradicionalment. La tardor és l’època per excel·lència de recol·lecta de fruits: al Penedès, a més de collir raïm, collim també pomes, magranes, codonys, nous i també fruits silvestres com ara les móres, les figues de moro o els aranyons.

Després, un cop arribats al mirador, es podrà fer un taller sensorial amb fruits de la tardor.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes a les 11 del matí. L’activitat durarà aproximadament dues hores, i en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua i calçat còmode per caminar i és preferible inscriure’s prèviament a .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: