Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aquest diumenge arriba ‘Fes de botànic a Sant Pau’

Aquest diumenge arriba ‘Fes de botànic a Sant Pau’

Es tracta d’una passejada guiada fins arribar al mirador de la muntanya de Sant Pau, que permetrà identificar les principals herbes aromàtiques i les seves propietats.

Aquest diumenge 21 de maig hi haurà una passejada guiada per tal d’aprendre a identificar les principals herbes aromàtiques i remeieres del nostre entorn, i conèixer algunes de les seves propietats. L’activitat s’anomena ‘Fes de botànic a Sant Pau’ i consisteix en una passejada per la plana agrícola de Les Clotes on s’arribarà al mirador de la muntanya de Sant Pau. Al final del recorregut, es realitzarà un taller creatiuamb herbes remeieres.

El lloc de trobada és el camí de Pacs, a la cruïlla amb el balcó de les Clotes, a les 11 del matí, i la durada serà d’un parell d’hores. L’activitat s’adreça a tota la ciutadania, especialment al públic familiar, i és gratuïta; en cas de pluja, quedarà suspesa. Es recomana portar aigua, gorra i calçat còmode per caminar.

És una activitat inclosa en el Passaport Edunauta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: