Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca ha intentat, sense èxit, dues vegades el 3 de 7 aquest cap de setmana

La Jove de Vilafranca ha intentat, sense èxit, dues vegades el 3 de 7 aquest cap de setmana

Dissabte a la tarda ho feia a Les Roquetes, acompanyats dels Castellers de Les Roquetes, els Castellers de Mallorca i els Castellers de Rubí.

Diumenge ho feia a Pallejà, al costat dels Castellers de l’Adroc i dels Laietans de Gramenet. Tots dos dies va portar el 3 de 7 a plaça, amb la intenció de consolidar l’èxit de la passada festa major, però no se’n va sortir per ben poc, col·locant acotxador en tots tres intents i amb l’enxaneta arribant a dosos o fins i tot, en l’intent de diumenge, ja remuntant-los. La sensació que dóna es que manca més assaig per acabar de donar aquest plus de seguretat a aquests pisos superiors

La propera sortida de la colla serà el 6 d’octubre a Torredembarra. Després hi haurà el 13 d’octubre, la Diada Jove a Vilafranca i el 29 d’octubre, la Diada Un castell de tothom, a Santa Coloma de Gramenet.

Els assajos ara son cada dimecres a les vuit del vespre a l’Escorxador conjunt de canalla i grans i cada divendres a les vuit la canalla i a un quart de deu l’assaig general que, de moment, es fa a la plaça de la Verema, al costat del monument.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: