Dissabte, 24 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Caravana d’educació viària de Fundación Mapfre arriba a l’Era d’En Guineu de Sant Sadurní

La Caravana d’educació viària de Fundación Mapfre arriba a l’Era d’En Guineu de Sant Sadurní

L’alcalde de Sant Sadurní acompanyat de regidors, responsables de la Policia Local i de Mapfre van fer la inauguració d’aquesta activitat que vol ajudar a promoure conductes més cíviques.

Aquest dimarts s’ha presentat a l’Era d’En Guineu la Caravana d’Educació Viària, una activitat educativa gratuïta desenvolupada per Fundació Mapfre amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Sadurní, amb l’objectiu d’ensenyar a escolars d’entre 8 i 12 anys comportaments i actituds responsables com a vianants i com a futurs conductors.

La caravana estarà instal·lada a l’Era d’En Guineu fins al 27 de setembre, en horari de matí per als escolars dels centres educatius de Sant Sadurní, i de 2/4 de 5 a 2/4 de 7 de la tarda per a la resta de públic.

Els objectius principals de la caravana d’educació viària són promoure comportaments i actituds responsables i cíviques en relació amb el trànsit i la prevenció d’accidents, assajant situacions gairebé reals; iniciar els participants en el coneixement i el respecte a la senyalització de trànsit, així com el respecte a la resta de persones usuàries de les vies; responsabilitzar l’escolar en el seu paper de conductor de bicicletes, mitjançant la utilització de karts en el circuit i procurar que l’alumnat conegui i interioritzi comportaments i actituds cíviques, ajudant a formar ciutadans i ciutadanes més segures, responsables i respectuoses.

A les instal·lacions de la caravana, un equip de monitors especialitzats fa les classes teòriques sobre conceptes bàsics relacionats amb la seguretat viària i la prevenció. Després, es fan sessions pràctiques en un circuit de karts on s’aplica tot el que s’ha après i on els infants tindran la possibilitat de trobar-se una gran varietat de situacions a resoldre com a conductors i vianants.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: