Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons recuperen 10 anys després el Falconcert

Aquesta proposta la van dur a terme els Falcons per tal de celebrar el seu 50è aniversari, i enguany han volgut recupearar-la ja que feia una dècada que no es podia escoltar aquest concert.

L’Auditori de Vilafranca va acollir aquest dilluns a la tarda, dia 2 de setembre, una proposta musical que organitzaven els Falcons de Vilafranca amb motiu del seu 60è aniversari. Com explica el cap de la tècnica de la colla falconera, Oriol Udina, aquest concert amb el nom de Falconcert es va fer fa 10 anys amb motiu del cinquantè aniversari dels Falcons i ara s’ha volgut recuperar. Un concert que serveix per acostar la música habitual que acompanya els Falcons en les seves actuacions, des d’una altra òptica i amb uns arranjaments per a més instruments.

Les 200 persones que es van acostar a l’auditori van poder gaudir doncs escoltant peces que habitualment se senten en carrers i places amb la gralla i el timbal acompanyant els Falcons, amb una sonoritat molt diferents.

Aquest acte, en el darrer dia de la Festa Major de Vilafranca era un més dels que els Falcons estan duent a terme aquest any per celebrar el seu 60è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: