Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal Popular de Vilafranca arriba als cinquè aniversari amb ganes de seguir creixent

El Casal Popular prepara diverses activitats per celebrar els seus cinc anys, entre el més destacat el 23 de novembre es farà públic el nom amb el que es coneixerà a partir d’ara aquest casal.

Aquesta setmana el Casal Popular de Vilafranca ha reprès la seva activitat de cara al curs 2019-2020, i ho fa amb la perspectiva de celebrar també el seu cinquè aniversari.

Així, la Laura Ràfols i l’Albert Millán, de la gestora del Casal Popular, comentaven que s’han obert ja els períodes per inscriure’s a les diferents activitats que es fan al llarg del curs, i que recullen tant activitats que ja es feien fins ara, com el taller de trapezi, el curs d’art a l’abast, el ioga i la dansa contemporània; però també s’incorporen noves propostes. Per exemple un curs d’història crítica del món modern, un d’iniciació a la samba, taller de defensa antifeixista i monogràfics de dansa dels països catalans. Així mateix, i des del Mussol del Casal Popular, que és l’espai gastronòmic, s’organitzen cursos trimestrals de cuina. La voluntat és que el Casal Popular continuï sent un espai obert i de trobada.

Laura Ràfols explicava també que durant aquests mesos s’aniran fent accions de cara a donar a conèixer la nova personalitat i enfoc que es vol donar al Casal Popular. De la mà també d’un nom propi per l’espai, que es farà públic el 23 de novembre.

Pel que fa al balanç dels cinc anys de vida del Casal Popular, Ràfols considera que han estat positius, ja que s’ha arribat a la xifra dels 170 socis i sòcies de l’entitat, que continua la seva evolució.

Pel que fa a l’espai gastronòmic, en Roger Rius explica que continuaran portant la gestió del Mussol del Casal Popular fins el proper mes de juny, mantenint les propostes de plats i tapes, així com l’oferta de concerts i activitats lúdiques i culturals que han estat fent aquests darrers mesos. La novetat més destacada és que oferiran diverses opcions de menús ampliant també als dissabtes al migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: