Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Aigües de Vilafranca estrena nous vehicles elèctrics

Aigües de Vilafranca estrena nous vehicles elèctrics

L’empresa municipal renova tota la flota, seguint la línia estratègica de l’Ajuntament de Vilafranca d’utilització de vehicles elèctrics.

Aigües de Vilafranca ha estrenat aquest estiu dos nous vehicles elèctrics, que s’han incorporat a la flota de l’empresa. L’objectiu de l’Ajuntament de Vilafranca en els propers anys és, atenent les possibilitats pressupostàries, procedir a la substitució de tots els vehicles dels serveis municipals per cotxes i furgonetes elèctrics. En el cas de l’empresa municipal Aigües de Vilafranca, la previsió és que el proper any 2020 es completi la renovació total de la flota amb vehicles elèctrics.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: