Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia de Vilafranca denuncia un conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit

Els agents van informar-lo que podria ser investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit i que seria citat per a un judici ràpid.

La matinada de dimecres agents de la Policia Local van obrir diligències contra un home per un presumpte delicte contra la seguretat viària, per la negativa a sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica i conduir un vehicle sota els efectes de l’alcohol. Poc abans de les 2 de matinada una patrulla de la Policia Local va detectar un vehicle pel carrer del Progrés que, en veure el cotxe policial, es va aturar, el seu conductor va sortir del vehicle i es va asseure a la vorera. En veure els agents que l’home podria estar sota els efectes de begudes alcohòliques, van requerir-lo perquè se sotmetés a les proves. L’home s’hi va negar repetidament i tampoc va signar les actes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: