Dimarts, 25 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Capta porta la Festa Major a les residències de gent gran i a l’Hospital Comarcal

Com ja és tradició des de fa uns anys, la Capta s’acosta les residències i l’hospital de Vilafranca al llarg del seu segon matí.

Puntualment, a dos quarts de deu, els administradors han encès els cinc coets. Tot seguit, setrilleres, grallers i el Sant Fèlix petit han anat a ensenyar el programa i a portar l’esperit festamajorenc.

Enguany, la figura del sant petit ha canviat de mentor: el veterà Delfí Ramírez, que portava 16 anys fent-se’n càrrec, l’ha confiada a Toni Solé, amb qui es coneixen de fa temps.

Precisament, la figura del sant petit és una de les visites que més il·lusió fa a la gent gran. Pels vilafranquins i vilafranquines que viuen en una residència, poder seguir vivint la Festa Major és molt especial.

Després de la visita de la Capta, els ancians també rebran la visita de molts dels balls del seguici festiu. A més, tenen previst fer una sortida el dia 27 a goigs i, el dia 31, a veure passar la processó. Tot plegat, perquè petits i grans puguin gaudir de la més típica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: