Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capta arriba als barris

La capta de la festa major arriba als barris de Sant Julià, Poble Nou, Molí d’en Rovira i Centre durant la primera tarda.

Després de repartir programes pels carrers del centre durant el matí, aquest dimecres a la tarda la capta s’estenia a diferents barris de Vilafranca amb la col·laboració de les Associacions de Veïns i Veïnes.

Hi havia activitat a Sant Julià, el Poble Nou, el Molí d’en Rovira i el Centre. A banda de trobar en cadascun d’aquests barris una parada per comprar el programa i la resta de marxandatge de la Festa Major de Vilafranca, alguns balls hi van dur els darrers assaigs abans de la tronada de dijous vinent.
A Sant Julià, l’activitat es concentrava a la plaça de la Sardana, amb la participació de l’Àliga i alguns dels Nans i xocolatada i manualitats per a la canalla.

El president de l’Associació de Veïns i Veïnes del barri destacava la bona participació que estava tenint la vetllada.

Des de l’Associació de Veïns de Sant Julià també feien una crida a participar a la sardana groga, que tindrà lloc aquest divendres a la nit a les places Jaume I i de l’Oli.

La capta de la festa major també va estar present durant la tarda al barri del Centre, amb l’activitat centralitzada a la plaça de la Vila. Allà també s’hi van fer tallers relacionats amb la festa major i es va comptar amb la participació dels Balls de Cercolets i de Panderetes, tant les grans com les petites.

Aquesta tarda també hi haurà parada de Festa Major a la plaça de la Vila.
Per la tarda la capta es traslladarà als barris de la Barceloneta-Sant Magí, les Clotes, l’Espirall i la Girada.

A la Barceloneta se situarà al carrer Barba i Roca amb el Drac, Gegants, Ball Pla i Panderos i una activitat de taller de manualitats.

A Les Clotes, al carrer Torrelles de Foix, amb Nans, Capgrossos, Figuetaires i Bastoners, i s’oferirà fruita per a berenar. A l’Espirall, a la plaça Doctor Bonet, amb les Gitanes, Àliga gran i petita i una xocolatada popular. A la rambla de la Girada hi haurà les Cotonines, Serrallonga i Pastorets, amb taller de manualitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: