Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots volen fer tres castells de 8 per festa major, estrenant el 7 de 8

Els de Cal Noi Noi han plantejat aquest 2019 com a any de transició per fer canvis als poms de dalt i troncs dels castells. Els objectius per Festa Major són castells de 8

Aquest dimarts al vespre la colla dels Xicots de Vilafranca realitzava el seu darrer assaig abans de la Festa Major. Al local de Cal Noi Noi, els de la camissa vermella preparaven els castells que duran a plaça el proper 29 d’agost, amb molt bones sensacions després d’un cap de setmana que els ha servit per estrenar el 3 de 8.

El cap de colla dels Xicots, Gabi Molero, apunta que enguany arriben a la Festa Major sense pressió ja que han encarat la temporada com a any de transició amb moltes renovacions tant al pom de dalt com en la resta de posicions dels troncs.

De cara al 29, Molero apunta que tenen la intenció d’obrir amb el 3 de 8 i tancar amb el 4 de 8. En segona ronda treballen diferents possibilitats que van del 7 de 8 al 9 de 7.

Tot i que la decisió depèn de les darreres sensacions, Molero te clar que ell voldria fer tres castells de 8 el dia 29, i que per tant las seva aposta aniria cap el 7 de 8.

Els Xicots sortiran segons en aquesta diada, i consideren que aquest fet no els condiciona ja es mostren confiats de les seves possibilitats després d’haver descarregat dissabte el seu primer 3 de 8.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: