Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots posposen la diada del Roser al novembre per poder-hi portar castells de 7

Els de Cal Noi Noi han renovat fa pocs dies la direcció de la colla, i aquest dimecres feien el primer assaig d’aquesta temporada 2021-2022 amb la mirada posada en anar recuperant la normalitat.

Bernat Sallés és el nou president, mentre que Gerard Ametllé continua com a cap de colla per els propers dos anys. Sallés apunta que aquesta temporada els Xicots celebren 40 anys, i que els objectius principals passen per assegurar la continuïtat de la colla els propers anys i fer-la créixer a nivell social, tot estant pendents de com evolucionin les condicions Covid de cara a veure quins actes es poden organitzar.

Gerard Ametllé per la seva banda remarca que ja hi havia ganes de poder tornar, i que han esperat uns dies més per tal que l’assemblea aprovés la nova junta i engegar ja un projecte per els propers anys. Comenta que han anat fent feina amb la canalla aquests darrers mesos, i que per tant en aquest sentit estant a punt. Ara esperen que el gruix de la colla respongui i es torni a recuperar el ritme dels assaigs setmanals.

L’objectiu més immediat serà la diada del Roser, que habitualment es a finals d’octubre. Enguany però han decidit posposar la data al mes de novembre per tal de poder treballar unes setmanes més i arribar-hi amb la possibilitat de fer-hi castells de 7.

Aquesta setmana ja s’han tornar a posar la faixa i fer el primer assaig, amb castellers amb passaport covid o prova d’antígens negativa; per anar reprenent l’activitat els dimecres i divendres i amb la mirada posada primer en el Roser i després al gener amb les desenals a Valls on també volen fer-hi castells de 7.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: