Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons de Vilafranca encaren el mes d’agost amb intensitat per preparar la Festa Major

Aquest cap de setmana organitzen un ball de gralles a la plaça de la Vila, i acabaren de perfilar aquest mes d’agost amb actaucions al País Basc i Sant Quintí, les figures que portaran per Festa Major

La colla vilafranquina està immersa enguany en la celebració del seu 60è aniversari, que aquest mes d’agost tindrà activitats importants, i al mateix temps encaren una de les parts intenses de la seva temporada amb el plat fort de les actuacions a la Festa Major de Vilafranca.

Aquest cap de setmana, dissabte concretament, organitzen un ball de gralles a la plaça de la Vila; i més endavant el dia 26 d’agost presentaran les peces que han guanyat el concurs que van organitzar per a la composició de noves músiques per els Falcons, com recorda el cap de la tècnica Oriol Udina.

De cara a la propera setmana els Falcons tenen prevista una sortida de tres dies al País Basc, i després tenen la tradicional actuació a Sant Quintí abans d’encarar els tres dies de Festa Major de Vilafranca. Udina explica que estan treballant per recuperar el pilar de 6 i la pira 6×6; i també fent proves de 3 de 7 que podrien portar a plaça el 31 d’agost.

Recordem que pel que fa a l’aniversari dels Falcons, els actes centrals tenen lloc a primers de desembre i que aquest 60è aniversari organitzen un ralli infantil, emulant el ja tradicional ralli que organitzen des de fa anys per els adults.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: