Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cornellà elimina el Vilafranca de la Copa Catalunya als penals, després d’empatar a 0

El partit va tenir lloc dimecres al vespre a Vilafranca i els marcadors es van mantenir a zero durant els 90 minuts.

La competició es va mantenir molt renyida i sense clares ocasions de gol per part de cap equip. Durant els primers minuts, Sergi Masqué i Víctor Oribe van tenir un parell d’ocasions per avançar el marcador vilafranquí, però cap va aconseguir travessar la porteria contrària.

La primera part es va mantenir sense crear gaire situacions de perill. La jugada més important va ser poc abans del descans, quan el porter del Cornellà va rebutjar un bon xut de Víctor Oribe i la pilota va anar a parar als peus del debutant Xavi Civil, que va rematar-la però molt desviada.

Lluny de canviar la situació, la segona part va portar el partit en un punt mort. Una de les ocasions més clares va ser pel Cornellà: després d’un córner del Vilafranca, el porter visitant va iniciar un ràpid contraatac. Malgrat tot, la jugada va acabar amb l’acció d’un defensor local que va ser capaç d’aturar els de Cornellà.

Finalment, el rellotge va marcar els 90 minuts sense que cap dels dos equips hagués estat capaç de fer algun canvi al marcador. Així doncs, el partit es va haver de decidir a la tanda de penals. Amb dos penals fallats pels vilafranquins i tan sols un per part dels visitants, el resultat va ser 4-5 i, d’aquesta manera, els del Cornellà es van endur el partit.

Amb aquest resultat, el Vilafranca ha quedat eliminat de la Copa Catalunya, competició de la qual era el vigent subcampió. A partir d’ara, els esforços del Vilafranca es centren en el debut a la lliga contra l’Europa, el proper 1 de setembre a les 6 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: