Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Budó diu a Vilafranca que el president Torra no es planteja una qüestió de confiança

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, diu a Vilafranca que el president no es planteja cap qüestió de confiança i confia a aprovar pressupostos.

La Consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat Meritxell Budó ha dit a Vilafranca que el president Quim Torra confia a aprovar els pressupostos i no es planteja sotmetre’s a una qüestió de confiança al Parlament. Budó, que assistia com a convidada a la diada castellera de Sant Fèlix, ha fet aquestes declaracions després que el Conseller d’Ensenyament Josep Bargalló digués aquest matí a Catalunya Ràdio que «seria insostenible per al sistema educatiu una altra pròrroga pressupostària» i apuntés la possibilitat de plantejar una qüestió de confiança si no s’aprova un nou pressupost al Parlament.

La consellera portaveu ha dit que la Conselleria d’Economia lidera les negociacions per assolir un acord en aquest sentit i aconseguir que el nou pressupost tiri endavant i ha descartat la qüestió de confiança.

Budó ha insistit en què un dels aspectes que inclouran els pressupostos serà l’aportació de nou de la Generalitat al finançament de les escoles bressol públiques, que s’havia anat reduint fins a zero a partir del 2010.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: